SLOPKISTEN
  Skuldermærker til skjortestropper, 2 stk. Kr.     60,-
  Skjorte med skulderstropper, korte ærme Kr.   330,-
  Skjorte med skulderstropper, lange ærmer. Kr.   330,-
På denne side har vi medtaget nogle af de mest anvendte enheder der sælges fra "Slopkisten" fra Landsforbundet. Det vil føre for vidt at medtage de flere hundrede muligheder der er, men kun de som vi ekspederer mest af. Logoer er taget fra Landsforbundets hjemmeside og er desværre af svingende kvalitet, men er det bedste vi kan skaffe. Den fuldstændige oversigt ligger i en mappe i Marinestuen og det er næstformand Kurt Mønsted der står for bestillingerne der iøvrigt kan rettes til alle kantinevagter. Mange af tingene har vi på lager, resten kan skaffes på rimelig kort tid.

"Slopkisten" indeholder også alverdens modeller af Slipovers, pullovers, Polo sweaters, Cardigans, Sweatshirts, Polo Shirts og T-shirts.

Retur til forsiden: